omgeving

omgeving

De appartementen liggen in een rustige, heuvelachtige omgeving (stiltegebied) met een schitterend uitzicht over het geuldal. Vanuit de achtertuin stapt men zo in één van de mooiste natuurgebieden van Zuid-Limburg. De vele wandel- en fietsroutes voeren u door weilanden, langs de Geul en verschillende bossen in de omgeving. Op 'A gen Veld' krijgt u het gevoel in het buitenland te zijn!

In feite is dat ook zo, want de appartementen bevinden zich op de Belgische grens, in het gebied dat bekend staat als 'le pays des trois frontiéres'. Door deze unieke ligging biedt het u mogelijkheden om volop te kunnen genieten van zowel het Limburgse, als het Belgische 'bourgondische' leven. Wat dacht u van een bezoek aan de Belgische Voerstreek, met zijn gezellige (eet)café's, abdijen en kastelen? Of van een bezoek aan een Limburgse bierbrouwerij of één van de vele jaarmarkten?

Zoekt u meer de geneugten van de stad, dan moet u eens een uitstapje maken naar Maastricht (23 km) met zijn gezellige terrassen en winkelstraatjes, of een bezoek brengen aan Aken met zijn rijke historische verleden en prachtige centrum.

Andere voorzieningen in de omgeving:

  • Fietsverhuur; hybrides, mountainbike's, incl. fietsroutes;
  • Zwembaden in Gulpen en Vaals;
  • Diverse golfbanen;
  • Diverse routes lopen langs de appartementen: wandel- en fietsroutes, kastelenroute.
    Diverse attracties voor kinderen in de omgeving (sprookjesbos, drielandenpunt, fluwelengrot)
    eetcafe op loopafstand.